Goede doelen actie 2020 van de Kiwanis Breda-Aa of Weerijs succesvol

Foto: Kiwanis

Met de verkoop van verrassingsboxen haalt deze damesserviceclub geld op om om ook in 2020 mooie momenten te creëren voor kinderen die dat kunnen gebruiken. Kinderen uit gezinnen die aangewezen zijn op de Voedselbank.

Grote publieksacties konden vanwege Corona niet. Vandaar dat ze een leuke én coronaproof actie bedachten. Door de aankoop van een streekproducten box, feelgood box of bak- en smulbox zorgen bestellers ervoor dat een kind blij een fijne, ontspannen middag beleeft. De prijs van zo’n box is € 25,–. Eenderde van dit bedrag is bestemd voor het goede doel. Welke box ook gekozen wordt: de ontvanger krijgt altijd een origineel en leuk pakket, buitengewoon geschikt als een cadeau voor iedere gelegenheid, zoals een verjaardag of de komende feestdagen. Zeker met het goede doel op de achtergrond!

In de afgelopen twee weken verkochten de Kiwanis ruim 100 boxen. Samen met spontane donaties staat de teller op € 3.300 (bruto): ook voor de Kiwanis een fijne verrassing. Maar met nog méér verkoop kunnen nog méér kinderen een superleuke belevenis hebben. Doe dus mee!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden