Mireille Peemen: “Creativiteit verbindt en geeft energie”

Foto: Weltevree Colours

Onze wereld vraagt veel van ons. Kleine vragen hebben soms grote antwoorden. Maar gelukkig ook andersom. Met een kleine tip of aanpassing kan er al een grote verandering plaatsvinden.

Weltevree Colours heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen en organisaties binnen de zorg, onderwijs en arbeidsmarkt. Weltevree Colours adviseert en begeleidt bij zaken over zorg, zingeving, welzijn en arbeid. De trajecten worden individueel of in groepsverband én op elk gewenste locatie uitgevoerd, altijd met een creatieve insteek.

Creativiteit

“Creativiteit verbindt en geeft energie”, zegt Mireille Peemen, oprichtster van Weltevree Colours. Door de focus meer op het doen en bewegen te leggen, laat je dingen in het hoofd even los. Door de ruimte die ontstaat, leer je anders naar problemen én oplossingen te kijken. Creativiteit uiten kan op allerlei manieren. Voor de één is dat met kwasten en een schildersdoek en voor de ander is dat met een verrekijker de natuur in. Dat maakt de werkwijze van Weltevree Colours ook zo bijzonder. “Onze manier van werken is altijd op maat en met een positieve kijk op het leven! Zo bieden zij voor iedereen een uniek proces.” Weltevree Colours werkt
daarom ook niet vanaf een vaste plaats. “We gaan naar de mensen toe. Dat kan thuis, een activiteitencentrum of naar een andere inspirerende plek waar iemand zich veilig en welkom voelt”.

Junioren

Van onze junioren wordt veel verwacht. Hun wereld staat 24 uur per dag op “aan” met prikkels en een steeds groter wordende groepsdruk. Het combineren van school, vrienden, hobby’s, social media en sporten is een opgave op zich. De jarenlange ervaring van Weltevree Colours binnen het jongerenveld en het onderwijs, helpt de jongeren van nu de juiste stappen te maken in de toekomst!

Senioren en Medioren

Naarmate de leeftijd vordert, komen er in allerlei soorten en maten nieuwe vragen op ons pad. De overheid verwacht dat uw persoonlijke omgeving klaarstaat als u hulp nodig heeft. Of dat u de weg naar antwoorden zelf kunt vinden. Weltevree Colours is gediplomeerd om medioren en senioren te adviseren in hulp- en maatschappelijke vraagstukken, zoals bijvoorbeeld bij zorg, zingeving, welzijn en arbeid, pensioen &
ontslag. Ook voor persoonlijke vragen zoals bij eenzaamheid, rouw of persoonlijke ontwikkeling kunt u bij Weltevree Colours terecht.

Reacties

Cookieinstellingen