Jax zoekt een nieuw thuis met een grote tuin

Foto: Dierenopvang Breda
Dit is Jax. Jax is een grote, knappe, Roemeense kruising van 2,5 jaar jong. Hij is bij ons binnengekomen, omdat de vorige eigenaar geen passende woonruimte meer had na zijn verhuizing.
Jax komt oorspronkelijk uit Roemeniƫ. We weten niet wat hij daar heeft meegemaakt, maar wel dat hij best wel bang is voor onbekende mensen of spannende situaties. Hierdoor kan hij op straat soms wat nerveus zijn. Zodra Jax in een rustige omgeving is die hij goed kent, ontspant hij.
We zoeken een plekje voor hem met een erf of grote tuin met een goede omheining. Hij moet namelijk genoeg ruimte hebben zodat het niet noodzakelijk is om hem uit te laten, omdat dat hem veel stress oplevert.
Als Jax eenmaal je vertrouwen heeft, komt hij erg graag bij je knuffelen of spelen. Hij vindt het fijn om buiten te zijn en met zijn baas lekker te ravotten. Jax kan niet met andere dieren overweg en wordt niet bij kinderen geplaatst. Kinderen boven de 16 jaar zijn voor hem geen probleem.
Hoewel Jax een wat langere wensenlijstje heeft voor zijn nieuwe thuis, zal de juiste baas een leuke, lieve en grappige hond aan hem hebben. Ben jij degene die de juiste woonsituatie, het geduld, de liefde en tijd heeft die Jax zo hard verdient? Neem dan contact met ons op via 076-5712712 of bekijk zijn profiel.

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden