Intratuin Breda: “Samen maken we het kerst!”

Foto: Intratuin Breda

Sinterklaas is het land nog niet uit, of kerst doet in veel huishoudens al zijn intrede. We hebben er zin in! Misschien wel meer dan ooit. Door de huidige situatie kijken we er allemaal naar uit om het thuis gezellig en sfeervol te maken. Want kerst maakt gelukkig!

Intratuin Breda draagt graag bij aan dat gevoel van gezelligheid en nostalgie!

De mooiste tijd van het jaar

“Een winkel vol kerstinspiratie, maar dit jaar toch anders dan anders. Ondanks de vreemde tijd waarin we leven, mogen we de mooiste tijd van het jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Kerst brengt ons allemaal samen!”

Dit jaar is deze magische kerstshow van Intratuin Breda, voor het eerst, verspreid over de héle winkel! Zo is er genoeg ruimte voor iedereen om op veilige en gepaste afstand te snuffelen en te shoppen. Alle maatregelen worden in acht genomen en ondanks de jaarlijkse kerstdrukte, kan de veiligheid van de gasten en medewerkers goed worden gewaarborgd. Zo is er een vriendelijk deurbeleid, zijn de winkelpaden lekker breed, shop
je dit jaar je kerstboom in de frisse buitenlucht en geniet je thuis van de heerlijke Tuincafé-high tea!

Speciaal voor alle trouwe kerstliefhebbers heeft Intratuin Breda, tot en met 18 december, van maandag tot en met vrijdag koopavond tot 20.00 uur! “Zo geven we iedereen de kans om veilig te winkelen. ’s Avonds wanneer het donker is, is onze winkel eigenlijk op z’n allermooist!”

Wel verzoekt Intratuin Breda de gasten vriendelijk om niet met grote groepen te komen, te winkelen met een winkelwagentje en een mondkapje te dragen.

  • Bekijk de verruimde openingstijden in december op de website van Intratuin Breda

Samen gaan we er ondanks alles een onvergetelijke kerst van maken!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden