Boerenfox van 13 jaar jong zoekt een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Breda
Mijn naam is Jody, een boerenfox van 13 jaar jong (12 -8-2007) Ik ben na eerst in het pension, nu in het asiel terecht gekomen omdat mijn eigenaresse is overleden.
Ik zal het in het begin allemaal wel wat spannend vinden en heb echt even tijd nodig om je te leren kennen maar als dat eenmaal goed zit, kom ik graag bij je knuffelen.

Een vlotte dame voor mijn leeftijd

Ook vind ik het aanlijnen nog erg spannend en mijn toekomstige eigenaar zal er dus wat tijd in moeten steken om mij hieraan te laten wennen. Maar zodra ik eenmaal alles om heb, sta ik gelijk in de startblokken om te gaan wandelen!
Ondanks mijn leeftijd ben ik eigenlijk best nog een vlotte dame en snuffel er (buiten) graag op los! Deze oude dame is verzot op lekkers. Zoekspelletjes met voertjes zijn mijn favoriete bezigheid!
Hoewel ik nog heel kwiek ben moge het duidelijk zijn dat ik niet meer de jongste ben en ik heb dan ook wat last van ouderdomskwaaltjes. Zo heb ik last van artrose waarvoor ik pijnstiller krijg (de kosten hiervoor bedragen ongeveer 25 euro per maand) en kan ik gaan hoesten als ik mezelf te druk maak.
Ik kan over het algemeen goed met andere honden: meestal negeer ik die gewoon en doe ik mijn eigen ding. Ik mag dan ook bij een andere, rustige hond geplaatst worden. Ook kan ik, na gewenning, een aantal uurtjes alleen blijven.
Heeft deze ietwat verlegen oma jouw hart gestolen en ben jij degene die mij een laatste gouden mandje kan bieden? Dan hoor ik graag van je!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden