Laatste donatieweek Kerstinzameling Breda voor de Bredase minima

Foto:

Ook dit jaar ondersteunt Breda.Nieuws.nl de Bredase kerstinzamelingactie van Valerie Feskens.

Dit jaar in een iets ander jasje dan jullie gewend zijn. Voor meer info zie Kerstinzameling Breda op Facebook.

Donaties, al is het maar 10 cent of een euro, zijn tot en met zondag 20 december van harte welkom op: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…

Als jullie de oproep willen delen, dan wordt dat zeer op prijs gesteld!

Oproep Valerie

Dit jaar is alles een beetje anders, zo ook de jullie wel bekende kerstinzameling voor mensen die het financieel wat minder hebben. Elk jaar dragen jullie er weer ruimhartiger aan bij! Door de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om dit keer spullen in te zamelen. Veel mensen kunnen dit jaar echter dat extra steuntje in de rug juist heel hard gebruiken, daarom is ervoor gekozen om de inzameling wél door te laten gaan, maar in een iets ander jasje. Het zal dit jaar vooral een online inzameling worden.

Hoe doneren?

Hoe werkt dat dan? Er zijn meerdere mogelijkheden; allereerst kun je via deze link een bedrag(je) naar keuze naar mij overmaken, maar je kunt er ook voor kiezen om een cadeaubon te doneren. Mocht je zelf een goed idee hebben over iets wat online gedoneerd kan worden, dan is dit ook van harte welkom.

Mocht je zaken hebben die je per post kunt versturen dan is dat ook nog een optie, ik denk hierbij bijvoorbeeld aan (koop)zegels, die je hebt gespaard, maar ook aan een cadeaukaart, die je nog hebt liggen. Je kunt doneren tot 21-12-20.

Er worden leuke pakketjes gemaakt met hierin in ieder geval wat lekkers en een cadeaubon, waarmee de gezinnen zelf boodschappen kunnen doen. Dit alles samengesteld van jullie bijdragen. Wanneer jij zelf een gezin kent dat dit hard zou kunnen gebruiken, neem dan even contact met mij op. Ook wanneer je zelf nog een creatief idee hebt over wat er nog meer ingezameld zou kunnen worden of iets waarvan je denkt dat dit passend zou kunnen zijn in het pakket, neem dan zeker even contact met mij op via een (privé) bericht op de Facebookpagina van Kerstinzameling Breda

En tot slot geldt, zoals altijd, dat elke bijdrage fijn is, hoe klein deze ook is, want al die kleine gebaren bij elkaar, maken bij elkaar een enorm gebaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden