Kookboek van Bredase Silke met heerlijke maaltijden en wijn suggesties [winactie]

Foto: Silke Otten

In mei 2020 voor het eerst moeder worden, na haar verlof weer voor 32 uur aan de slag bij haar werkgever als HR Manager en in haar vrije tijd een kookboek schrijven, de recepten maken en fotograferen én zelf uitgeven?

De Bredase Silke Otten doet het gewoon! Haar boek is een verzameling van SilsFavorietjes. De toegankelijke recepten zijn gebaseerd op de Italiaanse keuken en bestaan uit borrelplank suggesties, salades, soepen, pasta, risotto en desserts. En jij kunt dit boek winnen! Lees onderaan hoe.

Thuisdiners worden anno 2020, mede door Covid-19, steeds populairder. Maar nog niet iedereen is even creatief en handig in de keuken. Dit kookboek biedt uitkomst. Waar veel kookboeken zich richten op individuele gerechten gaat SilsFavorietjes nog een stap verder. De recepten in het boek vormen de bouwstenen voor verschillende culinaire menu suggesties. Ook staan er diverse vegetarische recepten in het boek. Omdat het succes hiervan mede wordt bepaald door een goede wijn spijs combinatie, is ook hier invulling aan gegeven in samenwerking met het Bredase Wijnhuis Oktober.

Voor Silke, dit jaar voor het eerst moeder van een kerngezonde dochter geworden, is het niet vanzelfsprekend dat je onbezorgd van het prille babygeluk kunt genieten. Daarom schenkt zij voor ieder verkocht boek 2 euro aan het Prinses Máxima Centrum.

‘SilsFavorietjes’ (123 pagina’s, ISBN: 9789464184747) is gepubliceerd via het selfpublishingplatform Brave New Books.

Winactie: wil je kans maken op dit boek? Laat op de Facebookpagina van Breda Nieuws weten wat jouw favoriete kerstmaaltijd is. Is het sushi, gourmet, varkenshaas, Beef Wellington of toch die gevulde kalkoen? 31 december kiest de auteur de winnaar uit de inzendingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden