Lockdown verlengd, maak het thuis gezellig!

Foto: Intratuin Breda

‘Thuis’ is belangrijker geworden dan ooit. Het is je kantoor, het klaslokaal, het restaurant, de fitnessruimte en je woonkamer, in één! Des te meer reden om deze multifunctionele plek wat meer aandacht en liefde te geven dan normaal.

Het is januari, de maand waarin de kerstboom wordt verruild voor een frisse, grote, groene kamerplant! Iedereen verlangt weer naar wat rust en ruimte in huis en hoofd. Waar we normaal massaal naar Intratuin Breda trekken om het mooiste groene exemplaar live uit te zoeken, is de realiteit nu dat de deuren al een aantal weken dicht zijn.

Maar niet getreurd, Intratuin Breda staat voor je klaar! Hier wordt er voor gezorgd dat alle groene huis, tuin en dier -liefhebbers zich alsnog kunnen voorbereiden op een vrolijk voorjaar. Want tussen fris groen en fleurige bloemen voel je je een stuk gelukkiger. Wist je trouwens dat kamerplanten ook nog eens een luchtzuiverende werking hebben? En laten we eerlijk zijn, een beetje kleur, gezelligheid en gezondheid kunnen we allemaal wel gebruiken.

De experts nemen je met veel enthousiasme telefonisch mee door de winkel en voorzien je van een passend en inspirerend advies. Toch behoefte aan een vleugje Intratuin-beleving? Dat kan. Je shopt de mooiste tulpen, narcissen en andere voorjaarsbloemen in de ruime tent op de parkeerplaats!

Iets bestellen? Ga naar www.intratuin.nl/bezorgservice of bel naar 076 581 2500

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 9.30 – 17.30 u.
Terheijdenseweg 294
4826 AA Breda

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Intratuin Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden