Duikboot Festival verkoopt binnen het uur uit

Foto: Duikboot Festival

Vandaag, donderdag 28 januari, startte de kaartverkoop van Duikboot Festival (Breda). De hoop van Duikboot Festival werd beloond en ze verkochten binnen het uur volledig uit.

Na een lange evenementen stilte in het Corona jaar 2020 trok Duikboot Festival nu de stoute schoenen aan en startte vandaag haar kaartverkoop. Vol goede hoop zijn ze de voorbereidingen gestart en kijken ze uit naar hun 5e verjaardag wat 28 augustus gevierd zal worden aan de Asterdplas in Breda. Er stonden al 3000+ wachtende in de digitale wachtrij voordat de kaartverkoop begon en dus duurde dit dan ook niet lang voordat alle kaarten verkocht waren.

Dit tekent het vertrouwen van de Nederlandse festivalbezoeker en zoiets dient dan ook als een mooie motivator voor de gehele festival branche na dit donkere jaar. Of dit feest ook echt door mag gaan blijft nog even spannend. Maar zoals Duikboot eerder al zei deze week: Hoop doet leven. En daar zijn gelukkig veel mensen het mee eens.We blijven hoopvol! En anders toveren sowieso iets anders mooi uit de hoge festival hoed.

Het eerste uitverkochte festival van Brabant dit jaar is een feit.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden