Wat is de mooiste Kielegatse carnavalswagen aller tijden?

Foto: Jack Janssen Fotografie

Bij gebrek aan het echte carnaval wordt deze maand naarstig gezocht naar de ‘mooiste carnavalswagen aller tijden’. Omroep Brabant roept Brabanders op om de foto van de mooiste carnavalswagen uit hun herinnering in te sturen. Ook Kielegatters doken de afgelopen dagen in de fotoboeken om aan de verkiezing mee te doen.

Mooiste carnavalswagen
Het principe is simpel: iedere Brabander kon afgelopen week een foto insturen van zijn of haar favoriete carnavalswagen met een korte beschrijving. Vanaf zondag 7 februari is het aan de Brabantse carnavalsliefhebber om te bepalen welke wagen daadwerkelijk de mooiste is. Dan verschijnen alle praalwagens op een speciale stempagina.

Kielegat
Ook voor Kielegatters is het stemmen geblazen om de eer van de verschillende carnavalsverenigingen hoog te houden nu veel optochten door de coronamaatregelen niet doorgaan. De wagen met de meeste stemmen wint uiteindelijk de Omroep Brabant Mooiste Wagen Aller Tijden Bokaal. Een mond vol, maor dèn hedde ok wa. De winnaar wordt op carnavalszondag bekend gemaakt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden