Professioneel relatiebemiddelingsbureau, ook in West Brabant te vinden

Foto: CC0

Bij 40PlusRelatie en 60PlusRelatie is Jos van Prooijen de persoonlijke matchmaker voor serieuze relaties. Zij gaat vanuit haar kantoor op zoek naar de perfecte match en brengt de juiste singles bij elkaar.

Na de eerste kennismaking per telefoon komt Josje graag bij je thuis om zoveel mogelijk over je te weten te komen. En natuurlijk om te achterhalen wat je zoekt in een nieuwe partner. Door deze methodiek is er inmiddels een slagingskans van 75%! Je houdt zelf de controle doordat je altijd eerst een persoonsbeschrijving van de ander bespreekt met Josje voordat je wordt voorgesteld en zelf de beslissing maakt om iemand wel of niet beter te leren kennen. Doordat alle kandidaten een persoonlijk gesprek hebben gehad is het veilig en serieus. Je komt dus niet voor nare verrassingen te staan!

Bijdragen aan iemands levensgeluk

“Hoe mooi is het als je kunt bijdragen aan het levensgeluk van mensen, zegt Jos. Doordat ik er alles aan doe om mijn cliënten zo goed mogelijk te leren kennen kan ik zorgen dat een match een geslaagde is. Mijn hart maakt echt een sprongetje als ik hoor dat een eerste afspraak goed bevallen is!”

Regionale focus met landelijke kracht

40PlusRelatie en 60PlusRelatie heeft door heel Nederland matchmakers, elk verantwoordelijk voor hun eigen regio. Inmiddels is het bedrijf een van de grootste in Nederland op het gebied van serieuze relatiebemiddeling.

Meer informatie & aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Op de website www.40plusrelatie.nl en www.60plusrelatie.nl kun je terecht voor meer informatie en daar kun je een contactaanvraag invullen. Een afspraak is zo gemaakt en het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend!


Jos van Prooijen


Matchmaker 40/60PlusRelatie
0187-603561

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: 40plusrelatie

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden