Slaapadvies op maat en kleurstalen thuisbezorgd bij Beddorama

Foto: Beddorama

Al ruim 25 jaar is Beddorama een begrip als slaapspecialist in de regio. Helaas is de fysieke winkel in de Nieuwstraat in Made tot (vermoedelijk) een later te bepalen datum in maart gesloten.

Tot de winkel weer open zal gaan, zorgt het bedrijf voor gratis bezorging in de regio, ook voor kleinere artikelen zoals hoeslakens, kussens en dekbedden.

Service bij u thuis

Hoewel de winkel gesloten is, wil niet zeggen dat Dennis en zijn team u niet verder kunnen helpen. Er zijn ruime testmogelijkheden met proefkussens en matrassen. Als deze bevallen dan wordt er een nieuwe besteld en geleverd. Er is de mogelijkheid voor advies op maat via telefoon of op gepaste afstand aan de deur. Bent u op zoek naar een specifieke kleur of sfeer? Kleurstalen kunnen gratis thuisgebracht worden.

Daarnaast is er de omruilgarantie bij aankoop van een boxspring voor een gegarandeerd goede nachtrust. Dit houdt in dat men de kern van het matras mag ruilen mocht het na een maand blijken dat het te hard of te zacht is. Dat geeft u als klant zekerheid.
En wilt u zelf uw aankoop komen ophalen in de Nieuwstraat in Made? Iedere zaterdag tot de opening is er van 10.00 tot 15.00 uur de mogelijkheid tot afhalen.
Op zoek naar een nieuw bed?
Bij het familiebedrijf kan je terecht voor persoonlijk advies en service. Topmerken die gekozen kunnen worden zijn onder andere Caresse (foto) en Norma boxsprings. Nederlandse leveranciers met meer dan 3.000 boxspring sets op voorraad. Keuze uit vele soorten modellen, stoffen, matrassen en toppers. En op korte termijn leverbaar. Er is al een Caresse boxspring vanaf € 995. En een elektrisch verstelbare vanaf € 1.595.

Reacties

Cookieinstellingen