Kappers Breda in actie voordat definitief het licht uit zal gaan

Foto: Pexels / Nick Demou

Kappers in Breda komen in actie. Op donderdagavond 18 februari tussen 18.00 uur en 20.00 uur doen ze het licht aan in de salon en plaatsen er een foto van op hun social mediakanalen. De actie #lichtvoordathetuitgaat is een schreeuw om (financiƫle) hulp en een strijd voor heropening van de salons.

De situatie in de kappersbranche is schrijnend. Bij veel salons staat het water aan de lippen. Er komt nu dan ook een schreeuw om hulp en aandacht. Al te lang kunnen we niet meer naar de kapper en de financiƫle overheidssteun is bij lange na niet toereikend. Oproepen om meer maatwerk voor de steun hebben geen gehoor gekregen bij de politiek. Voor maatwerk voor deze ondernemers was geen ruimte. De kapper-ondernemers staan er alleen voor en doen er alles aan om te zorgen dat het licht niet voor altijd uit gaat.

Met deze landelijke actie door en voor alle kappers van Nederland -op initiatief van de Nederlandse Cosmetica Vereniging en diverse toeleveranciers- willen zij laten zien dat ze voor hun klanten het licht aan doen, voordat dit niet meer mogelijk is, dat ze vechten voor hun bestaan en dat ze weten dat de klanten op hen wachten.

Bron: NCV.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen