GGD West-Brabant gaat voor een XL vaccinatielocatie in Breepark

Foto: Breepark

Vanaf april rijst er een XL vaccinatielocatie in Breepark. GGD West-Brabant en Breepark gaan een samenwerking aan om het vaccineren in Brabant een stevige boost te geven. Hierdoor kan de snelheid van het vaccineren flink omhoog. De reguliere openingstijden zijn van 08:00 tot 20:00 uur.

Indien het uiterst noodzakelijk is, is Breepark aangewezen om 24 uur per dag te vaccineren. On-Nederlands? Niet volgens Henry Martens, directeur Breepark. “We hebben hier de ruimte en dat is wat je nodig hebt om een top vaccinatielocatie te zijn”.

Overdekt wachten

De locatie is voor de GGD zeer geschikt, met name door de enorme ruimte van de evenementenhal, maar ook voorzieningen zoals het parkeren, de ligging aan de diverse uitvalswegen en de mogelijkheid om mensen overdekt in een ‘wachtruimte’ te plaatsen. De opbouw start deze maand en in april zullen de eerste vaccins worden gezet. We hebben de ruimte voor de vele West-Brabanders die naar de XL vaccinatielocatie in Breepark komen.

De 8.300 M2 grote evenementenhal wordt momenteel gedeeltelijk gebruikt voor de snelteststraat van Lead Healthcare. Vanaf eind maart gaat deze snelteststraat naar het outdoorterrein van Breepark, waardoor de GGD eventueel nog verder kan opschalen. “Het is een eer om als Breepark mee te kunnen helpen in deze grote operatie en als het nodig is om 24 uur open te gaan, dan is daar niets On-Nederlands aan dat is een ‘één voor allen, allen voor één’ mentaliteit, en die hebben wij!”.

Over Breepark in Breda

Breepark is de grootste evenementenlocatie, 29.000 m2, in Zuid-Nederland en ligt aan de rand van Breda. De evenementenhal is met een vloeroppervlakte van ruim 8.300 m2 en een capaciteit van 13.000 bezoekers dé plek voor muziekevents, beurzen, congressen, TV producties en bedrijfsfeesten. En Breepark biedt nog meer: een festival terrein van 2,5Ha en diverse kleine en grote vergaderruimtes, congreszalen en feestzalen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden