Adriaan Weterings nieuw lid Raad van Toezicht Stichting Breda Actief

Foto: Breda Actief

Adriaan Weterings is toegetreden tot de Raad van Toezicht met focus op financiën. Adriaan, geboren en getogen in Breda, heeft een brede financieel-economische achtergrond en ervaring binnen de overheid, non-profit instellingen en het bedrijfsleven. 

Adriaan: “Waarom ik lid ben geworden van de Raad van Toezicht? Naast het feit dat ik zelf al ruim 30 jaar actief ben als vrijwilliger, werk ik ook samen met veel vrijwilligers; dat geeft mij veel voldoening. Binnen Stichting Breda Actief krijgt dat een breder perspectief. Met mijn achtergrond en ervaring hoop ik een bijdrage te leveren aan het mooie werk dat deze stichting onderneemt.”

Casper Jacobs, voorzitter Raad van Toezicht: “We zijn blij dat Adriaan deel gaat uitmaken van ons team. Adriaan brengt de juiste kennis en achtergrond mee om de Raad van Toezicht te completeren. Hij heeft een schat aan ervaring op het gebied van financiën en governance. Adriaan treedt aan in de vacature die is ontstaan na het reglementair terugtreden van Jos de Hoogh, die ik hartelijk wil bedanken voor zijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren.”

De overige leden van de Raad zijn: Jacqueline Bastiaansen (focus op communicatie), Sharon Schreppers (focus op vrijwilligerswerk) en Daniel Klijn (focus op sport & bewegen). Samen met directeur-bestuurder Moniek Derks nemen zij verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de doelstellingen van Stichting Breda Actief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden