Bredase ondernemers maken gebruik van pick-up points

Foto: redactie

Klanten van ondernemers in Breda kunnen sinds kort bestellingen afhalen bij een pick-up point Albert Heijn of Jumbo in buurt. Zo wordt het de klant nog gemakkelijker gemaakt om hun bestellingen in te passen in hun dagelijks bewegingen. Ook heeft het voordelen voor de ondernemers, die hun winkels door de coronamaatregelen nog niet volledig open mogen. Wethouder Boaz Adank: “Dit is weer een prachtig voorbeeld van waar we de Bredase handen ineen slaan. Elkaar helpen waar dat kan, belangeloos en op een creatieve manier. Trots op deze samenwerking tussen ondernemend Breda.”

Tijdelijk leveren
Om Bredase ondernemers in deze lastige tijden te ondersteunen, is vanuit de lokale Albert Heijns en Jumbo’s aangeboden om levering van producten ook tijdelijk via verschillende pick-up points bij de supermarkten in de gemeente Breda aan te bieden. Zo zijn Bredase ondernemers meer flexibel in het tegemoet komen van de wensen van hun klanten. Dit kan nu door bezorging aan huis, click-en-collect bij de winkel zelf, en nu dus ook door ophalen bij een pick-up point bij een van de aangesloten supermarkten.

Meevoelen
Albert Heijns en Jumbo’s in Breda zijn samen met CitywebshopBreda tot dit initiatief gekomen. André Boersma, supermarktmanager Albert Heijn Valkeniersplein: ‘Wij voelen mee met de pijn bij de ondernemers in de stad die het in deze tijd ongelooflijk zwaar hebben. We wilden als supermarkten nu eens niet concurreren maar gewoon samen kijken wat we voor onze stad en de collega’s konden doen. Door een kleine bijdrage te leveren in dit proces, en een beetje ruimte in onze winkels op te offeren kunnen we in samenwerking met CityWebshopBreda onze mede-ondernemers helpen in het service bieden aan hun klanten. Gezamenlijk zijn we trots op dit initiatief en we roepen de Bredase ondernemers op om hier gebruik van te maken.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden