Start mantelzorggroepen dementie en NAH

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Vaak voelen mantelzorgers van mensen met dementie en niet-aangeboren hersenletsel (NAH) zich alleen in de zorg voor hun naaste. Terwijl veel mantelzorgers dezelfde vragen en onzekerheden hebben.

Het samen delen van ervaringen, dilemma’s en tips, helpt. Daarom organiseren we op 5 en 19 maart online bijeenkomsten waar je andere mantelzorgers leert kennen en ervaringen kunt delen.

De Mantelzorggroepen kunnen door corona niet doorgaan in de gebruikelijke vorm, waarbij mantelzorgers in groepjes bij elkaar komen. Wel is er een groeiende behoefte om andere mantelzorgers te spreken. Daarom start StiB online bijeenkomsten. Zodra het kan, komen de Mantelzorggroepen weer fysiek bij elkaar.

 Dementie en NAH
Op 5 maart staat de bijeenkomst gepland voor mensen die zorgen voor iemand met dementie. Op 19 maart voor mantelzorgers van iemand met NAH. Deelname is gratis. Meld je aan bij Veronique Zoontjens via [email protected]. Geef hierbij aan voor welke groep (NAH of dementie) je je wilt aanmelden. Of meld je aan via www.stib-breda.nl/agenda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden