Start je eigen Hop On Hop Off festival thuis

Foto: HopOnHopOff

De basisscholen zijn weer open en er komen meer versoepelingen. Goed nieuws dus! Maar nog net niet goed genoeg om op een veilige manier een spetterende nieuwe editie van het Hop On Hop Off Festival te organiseren. Kortom: HOHO2021 9-11 april gaat niet door.

We hadden liever beter nieuws gehad. Maar ook wij gaan voor veilig. Des te sneller is corona onder controle.

Leuk nieuws!

We hebben de datum voor HOHO2022 vastgelegd: 1, 2 en 3 april 2022. Reeds gekochte kaarten voor editie 2020 en 2021 blijven geldig voor 2022. Restitutie van tickets is ook mogelijk tot 1 april 2021. Bezoekers zijn daar al over ingelicht. Met het behouden van je kaarten steun je het Hop On Hop Off Festival en de toekomst van het festival.

Suprise pakket

Ondersteun de brouwer met het: HOP ON HOP OFF SPECIAALBIER SURPRISE PAKKET DEEL III MET HET UNIEKE ÉÉNMALIG HOHO THUIS 2021 FESTIVALGLAS. OP=OP Bij deze speciale HOHO2021 Speciaalbier Surprise pakket doen 24 brouwers van het originele festival mee. Iedere brouwer levert één bier. Daar maken we twee dozen van met 12 verschillende kneiter goede speciaalbieren per doos. Alle 24 bieren zijn andere bieren dan die van de eerdere surprise pakketten. Elk pakket is uniek dus bestel beide pakketten en je ontvangt in totaal 24 verschillende bieren van 24 verschillende brouwers. Hop On Hop Off komt bij jou thuis!! Nu jullie niet naar het festival kunnen komen brengen wij de bieren naar jou! Geniet in het weekend van 9 – 11 april van de heerlijke bieren van de deelnemende brouwers en bestel nu het Hop On Hop Off Speciaalbier Surprise Pakket.

Hoe?
Je kunt het surprise pakket bestellen tot en met 28 maart. In de week van 5 april wordt het surprise pakket bij je thuis bezorgd of kun je het ophalen bij 1 van de ophaallocaties. We bezorgen in heel Nederland en België. Zo kun je in het weekend van 9 – 11 april thuis de heerlijke speciaalbieren proeven. Dat is niet alleen super lekker maar je ondersteund daarmee ook de deelnemende brouwers.

Cookieinstellingen