Ontwerpers adviseren en maken een tuinschets met een videogesprek

Foto: Hornbach

Na het succes van vorig jaar, organiseert HORNBACH Breda dit voorjaar opnieuw online tuinadviesgesprekken. Handig voor iedereen die zijn tuin, balkon of dakterras zomerklaar wil maken, maar niet weet waar te beginnen.

Tussen 27 maart en 10 april heeft de bouwmarkt onafhankelijke tuinarchitecten beschikbaar voor een videogesprek. Ze geven advies en maken een tuinschets, waarna je helemaal zelf of met hulp van de bouwmarkt aan de slag kunt gaan om maximaal van je tuin te genieten.

“Nu de zon volop schijnt, jeuken de handen om de tuin beet te pakken”, vertelt Bart Wortel, vestigingsmanager HORNBACH Breda. “En omdat buiten afspreken nog altijd de norm is, merken we dat mensen extra aandacht aan hun buitenruimte willen besteden. Voor wie daar wel wat hulp bij kan gebruiken, organiseren we online tuinadviesgesprekken. Gewoon vanaf je eigen bank videobellen met een tuinarchitect, ideaal nu we allemaal digitaler zijn geworden. Tijdens het adviesgesprek denken zij mee over jouw project: de indeling, materiaalgebruik en beplanting. De architecten nemen alle wensen door en gaan aan de slag met een tuinschets. Het resultaat? Een concreet plan waarmee je gemakkelijk zelf tot uitvoering kunt overgaan.”

Voorbereiden en inschrijven
Om het maximale uit het tuinadviesgesprek te halen, raadt Bart Wortel aan foto’s van de tuin bij de hand te houden en alvast na te denken over de mogelijkheden. “Kijk bijvoorbeeld op www.hornbach.nl/leven waar we tips voor een insectvriendelijke tuin delen. Zo help je meteen mee de biodiversiteit te vergroten.” Vanwege de grote animo en het beperkte aantal plaatsen is aanmelden voor het adviesgesprek verplicht. Dat kan van 4 tot en met 26 maart via www.hornbach.nl/tuinadvies. De adviesgespreken vinden plaats tussen 27 maart en 10 april en worden in overeenstemming met klanten ingepland. De kosten bedragen € 25,-.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden