Gilde De Baronie organiseert Computervraagdag

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Gilde De Baronie organiseert een Computervraagdag op 18 maart, een middag waar mensen hun vragen over computers en smartphones kunnen stellen.

Vrijwilligers van Gilde De Baronie geven donderdag 18 maart tussen 13.45 uur en 14.45 uur uitleg over het cursusaanbod. Dit aanbod bestaat uit het (beter) kunnen werken met de computer, smartphone of tablet. U krijgt advies en informatie over welke cursus het beste bij u past. Ervaring met computers of internet is niet nodig.

Ook is het mogelijk om uw vraag (vooraf) telefonisch of via e-mail te stellen. Eén van onze vrijwilligers neemt dan contact met u op. Het emailadres is: [email protected] Voor andere vragen over uw computer of telefoon kunt u ons eveneens benaderen. Houdt u er wel rekening mee dat wij u misschien niet direct kunnen helpen.

Voor online toegang op 18 maart gaat u naar www.gildebaronie.nl/computervraagdag-2. Het cursusaanbod, waaronder cursussen en workshops over Windows 10, Android tablets en smartphones, iPad en iPhone, foto's en Whatsapp, is te vinden op website www.gildebaronie.nl/computerlessen

Gilde De Baronie is op dinsdag- en donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur telefonisch bereikbaar: 076 – 561 51 58.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden