NAC Breda wint van tiental Jong FC Utrecht

NAC Breda winst vrijdagavond van Jong FC Utrecht, na een eigen doelpunt in de 26e minuut van Meissen en een rode kaart aan het begin van de tweede helft van Jong FC Utrecht speler Balk.

In de 63e minuut werden invallers Immers en Van Hooijdonk ingebracht. 10 minuten later benutte Hilterman een penalty na een handsbal op de rand van het strafschopgebied. Met nog een kwartier te spelen maakt Adilehou vanuit een corner de 2-1. Een briljant vrije trap van Van Hooydonk zorgt voor de opluchting bij de NAC fans. De topscorer van NAC zet daarmee de 3-1 op het scorebord in de 80e minuut.

NAC Breda houdt daarmee kans op rechtstreekse promotie naar de eredivisie. Vrijdagmiddag 17:00 werd het restant van de wedstrijd Roda JC – Almere City uitgespeeld. Het bleef bij de concurrent van NAC in Limburg 0-0. Lijstaanvoerder Cambuur neemt het vrijdagavond vanaf 20.00 op tegen FC Den Bosch. Nummer twee De Graafschap speelt zondagmiddag tegen Go Ahead Eagles. Almere City speelt maandagavond thuis tegen Telstar.

Dossier: NAC Breda