Nieuwe NAC fanshop opent de deuren vanaf woensdag

Foto: Wikimedia Commons

Onlangs werd bekendgemaakt dat de kantoren, Service- en Informatiedesk en de NAC Fanshop zijn verhuisd naar de voormalige Joop Korenbrits-toren.

 

De nieuwe NAC Fanshop heeft heel wat weg van de oude fanshop. Zo zijn vrijwel alle materialen hergebruikt, zo laat NAC weten. De muren zijn voorzien van kunstgras en fantastische bekleding. Vanaf woensdag 21 april kan de nieuwe Fanshop in gebruik worden genomen.

Wil jij een kijkje komen nemen in de vernieuwde NAC Fanshop? Maak dan telefonisch een afspraak via +31 (0) 76 521 4500 (kies voor optie 4 in het keuzemenu) of stuur een mail naar [email protected] Je kan een afspraak maken van 30 minuten.

Er geldt nog altijd een kortingsactie op de volledige teamwear van het seizoen 2020/2021. Je krijgt nu tot wel 40% korting op de gehele LEGEA-lijn. Heb jij nog geen NAC shirt van dit seizoen? Kom dan snel langs!

Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur.

NAC Breda kapstokLet op: Tijdens je bezoek aan de NAC Fanshop dien je een mondkapje te dragen, je handen te reinigen bij binnenkomst en uiteraard 1,5m afstand te bewaren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden