In de schijnwerpers: Postlaan 26, vrijstaand wonen in hartje Ginneken

Foto: Schonck, Schul & Compagnie

Vrijstaand wonen in hartje Ginneken? In het Postlaantje, één van de meest pittoreske straatjes van het Ginneken, staat deze vrijstaande bijzondere villa. De woning heeft maar liefst 221m2 woonoppervlakte. Deze speelse woning heeft een woonkeuken met eetgedeelte en een aparte verlaagde living.

Op de verdiepingen zijn maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. De oprit van de villa is voorzien van een eigen carport. Parkeren kunt u op eigen terrein via de Dillenburgstraat. Rondom de woning ligt een heerlijke tuin. De tuin heeft meerdere terrassen en biedt volop privacy.

De Postlaan is een kindvriendelijke en autoloze straat gelegen in hartje Ginneken. Aan het einde van het straatje ligt de Ginnekenmarkt met vele terrasjes, restaurants, cafés en speciaalzaken. Aan de andere kant van de straat ligt het Valkeniersplein met allerlei winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Tevens zijn het Mastbos en natuurgebied het Markdal op loopafstand van de woning gelegen. Ook diverse scholen liggen op loopafstand. Kortom, een unieke en zeer centrale locatie. Mogen we u verwelkomen?

Entree

Via een afgesloten hek lopen we via de grote (voor)tuin naar de overkapte entree. Binnen komen we in de hal, welke toegang geeft tot de living en de woonkeuken. In de hal vinden we de meterkast, de toiletruimte met toilet en fonteintje. De hal is voorzien van een lichttube voor daglicht. De begane grond is voorzien van een massief beukenhouten vloer.

Living

We beginnen bij het linkergedeelte van de woning. We komen in de ruime living die middels een afstapje iets lager is gelegen. Wat een bijzondere aparte ruimte met veel raampartijen. Er is een houtkachel aanwezig. We lopen door naar het tussengedeelte met zitgedeelte richting de keuken. Dit tussengedeelte heeft een schuifpui naar de tuin.

Woonkeuken met eetgedeelte

Dan vervolgen we onze weg naar het rechtergedeelte van de woning en komen in de U-vormige woonkeuken met eetgedeelte. Deze  heeft, door de vele raampartijen, veel lichtinval. Aan de voorzijde bevindt zich het eetgedeelte, aan de achterzijde de ruime keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het aanrechtblad is gemaakt van composiet. Aan het eiland kan gezellig geborreld worden terwijl interactief wordt gekookt. De keuken is o.a. voorzien van een spoelbak, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap met afstandsbediening, combi-oven/magnetron en diverse lades en kasten.

Vanuit de keuken lopen we weer de hal in, vanwaar we met de trap onze weg vervolgen naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

De overloop met lichtkoepel geeft toegang tot alle ruimtes. We beginnen aan de rechterzijde. Hier bevindt zich slaapkamer I welke is gelegen aan de achterzijde. De slaapkamer heeft een dakkapel en een vaste kast. Slaapkamer II is gelegen aan de voorzijde en heeft een dubbele vaste kastenwand.

Dan komen we in de moderne badkamer I, de kinderbadkamer, welke is voorzien van een douche, zwevend toilet, vast wastafelmeubel en een designradiator. Naast de badkamer bevindt zich slaapkamer III met een schuifpui naar het, op het zuiden gelegen, dakterras. We lopen verder en komen in het separate oudergedeelte. Hier is slaapkamer IV met een eigen privé badkamer II die te bereiken is middels een schuifdeur. Deze moderne badkamer heeft een inloopdouche, een toilet, vast wastafelmeubel en een designradiator.

Tweede verdieping

Via de vaste trap lopen we naar de 2e verdieping. Een grote open ruimte met twee dakkapellen en een zijraam. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor de wasapparatuur en de opstelplaats voor de CV-combiketel (ATAG, huur). Deze verdieping is voorzien van dakisolatie.

Deze ruimte kan dienen als extra slaapkamer (slaapkamer V) of werkruimte, eventueel kunnen er ook twee kamers worden gerealiseerd.

Tuin/berging/carport

De tuin is gelegen aan de achterzijde, de rechter zijde en aan de voorzijde. Speels aangelegd met diverse terrassen en altijd een plek in de zon of schaduw. Heerlijk toeven tot in de late zonuurtjes met uitzicht op de kerktoren van het Ginneken terwijl de kinderen volop speelgelegenheid hebben aan de voorzijde.

In de tuin is een grote berging aanwezig.

Via de Dillenburgstraat is de eigen carport te bereiken middels elektrisch bedienbaar deuren.

Bijzonderheden

  • Uniek object met veel grond, eigen parkeerplaats en privacy gelegen in hartje Ginneken.
  • De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd.
  • 5 jaar geleden een extra opbouw geplaatst.
  • De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen