Samen sporten met andere (aanstaande) moeders in Breda

Foto: Mom in Balance

Bij Mom in Balance kun je tijdens èn na de zwangerschap in de frisse buitenlucht sporten onder professionele begeleiding. Er zijn trainingen voor tijdens de zwangerschap, vanaf 6 weken na de bevalling en vanaf 6 maanden na de bevalling.

Voor elk wat wils dus! Gezellig samen met andere (aanstaande) moeders. En natuurlijk geheel volgens de meest recente COVID19-maatregelen.

Functionele total body workout

Mom in Balance is landelijk hét sportprogramma voor tijdens de zwangerschap (Zwanger Workout), een actief herstel na de bevalling (Back in Shape) èn voor moeders die graag meer energie willen ervaren en sterk willen blijven in de eerste jaren van het moederschap (Mpower). De workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten, zodat er op een verantwoorde manier gesport kan worden.

Mom in Balance in de regio

Bij Mom in Balance train je lekker buiten, het hele jaar door, samen met gelijkgestemde vrouwen in dezelfde levensfase bij jou uit de buurt. De trainingen kun je zien als een functionele total body workout speciaal voor het zwangere, herstellende of fitte lichaam. Er is extra aandacht voor een sterke rug en stabiliteit van het bekken, bewustwording en daarna herstel van de bekkenbodemspieren en ook wordt er aan de conditie gewerkt via diverse met cardio oefeningen.

Hier in de buurt kun je 6 dagen per week sporten in verschillende parken en bossen in Etten-Leur, Breda, Oosterhout en Raamsdonksveer. Het is mogelijk om te switchen tussen de verschillende locaties, dus bijvoorbeeld de ene les in Etten-Leur in het Schoenmakerspark en de andere les in het Liesbos of Mastbos.

Uitbreiding in Etten-Leur met gratis Kick-off workout

In Etten-Leur zijn er op dit moment trainingen op zondagochtend in het Liesbos en op maandagavond in het Schoenmakerspark. En vanaf mei komt daar ook de donderdagavond bij in het park. Daarom is er donderdag 6 mei een GRATIS kick-off workout waar iedere (aanstaande) moeder aan kan meedoen. De kick-off workout is van 20:00 tot 21:00 uur in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Iedere deelnemer krijgt een goed gevulde goodiebag na afloop. Deze goodiebag is mogelijk gemaakt door onder andere diverse ondernemers van het Van Bergenplein.

Voor deze gratis Kick-off workout kun je je opgeven via [email protected] of via www.mominbalance.nl met kortingscode PRFEL (selecteer ‘proefles’). Kun je niet op 6 mei of wil je liever op een andere locatie of dag sporten? Geen probleem, ook voor andere dagen en de locaties in Etten-Leur, Breda, Oosterhout en Raamsdonksveer kun je je via bovenstaande gegevens aanmelden.

Reacties

Cookieinstellingen