Happy Hippo zoekt handige handjes

Foto: Stichting Happy Hippo

De Bredase Stichting Happy Hippo maakt al jaren verjaardagsdozen voor kinderen van de voedselbank in Breda. In deze dozen zit alles om een fijne verjaardag te vieren zoals wat lekkers, een kado, iets om te trakteren in de klas en natuurlijk versiering.

Nu is de stichting een aantal jaar geleden begonnen om duurzame stoffen vlaggen lijnen in de de dozen te stoppen. Deze vlaggen worden normaal op door de stichting georganiseerde vrijwilligers dagen gemaakt. Echter het afgelopen jaar door corona konden deze dagen niet door gaan. Hierdoor is de voorraad vlaggenlijnen bijna op.

Happy Hippo zoekt nu mensen die zelf thuis aan de slag willen om een vlaggenlijn te maken.

Dankzij de bijdrage van het Prijs je Wijk fonds van de Rabobank Breda, heeft de stichting bij Stof en Wol in de Belcrum supervrolijke stofjes uitgezocht en in 100 losse tasjes  verpakt, samen met band en een uitleg. Happy Hippo zoekt mensen die handig zijn met een naaimachine en de stofjes kunnen omtoveren tot vlaggenlijnen voor in de verjaardagsdozen.

Denkt u dat u Happy Hippo kunt helpen? Dan kunt u zich melden bij lunchroom De Uitdaging in Ulvenhout. Daar liggen de tasjes met instructie en benodigdheden klaar. Kijk voor actuele openingstijden van De Uitdaging op: www.deuitdaging.prinsheerlijk.nl. Is Stof en Wol voor u dichterbij? Ook daar liggen tasjes klaar. De openingstijden van Stof en Wol vindt u op www.stofenwol.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden