CM.com regelt ook komende jaren berichtenverkeer voor overheid

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Techbedrijf CM.com sleept weer een nieuw contract binnen bij de Nederlandse overheid. De Bredase onderneming mag ook de komende jaren het berichtenverkeer regelen voor diensten als DigiD SMS. Onlangs werd al bekend dat dat de beursgenoteerde onderneming betalingen voor een aantal ministeries gaat afhandelen.

CM.com regelt al jaren communicatiediensten voor de Nederlandse overheid, zo meldt het ANP. Het bedrijf is gespecialiseerd in communicatie via apps als Whatsapp, Apple Business Chat en Twitter Direct Messaging tussen bedrijven en klanten. CM.com rekent ook bedrijven als Albert Heijn, BMW en luxeconcern LVMH tot zijn klanten en biedt tevens GGD’s telefoondiensten aan voor coronatests. Van het bedrijf is verder bekend dat het wil groeien op het gebied van betaalverwerking.

Het nieuwe contract met de overheid, dat het bedrijf donderdag aankondigde, is jaarlijks waarschijnlijk goed voor zo’n 6 miljoen euro aan omzet. Omdat het om een achtjarige deal gaat raamt CM.com de totale waarde van de klus op 48 miljoen euro.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen