Bredanaars te zien in Oranje-commercial van Aldi supermarkt

Foto: Aldi Nederland

Vanaf maandag 17 mei juichen ALDI-medewerkers en tweelingbroers Peter en Remi en collega Erwin uit Breda erop los in de allereerste Oranje-commercial van ALDI in Nederland.

Het is een primeur dat medewerkers de hoofdrol spelen in een televisiecommercial van de discounter. Toen Peter hoorde dat ze alledrie mee mochten doen ging hij echt helemaal uit zijn dak: ‘Ik heb letterlijk gejuicht op het dak van mijn huis, want daar was ik op dat moment aan het klussen’.

ALDI-sterren op de buis
Nadat de discounter in september vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis op TV in Nederland te zien was met de merkcampagne ‘Natuurlijk wel. ALDI’, is het niet meer stil gebleven. Een commercial voor de feestdagen en voor Pasen? Natuurlijk wel! En nu weer een unicum: de allereerste Oranje-commercial met in de hoofdrol medewerkers van ALDI.

Samen op de banken voor Oranje
Het was voor ALDI direct duidelijk wie er de hoofdrol in de nieuwste commercial zouden spelen: ‘Met deze Oranje-commercial dragen we het wij-gevoel uit dat heerst in het land wanneer Nederland massaal achter Oranje staat. Juist dát gevoel is er altijd bij medewerkers van ALDI. We zijn trots om samen voor ALDI te werken. Dat is nu ook te zien in deze nieuwe tv-commercial’, aldus Luca Bade, Marketing Manager Campagnes bij ALDI in Nederland. Collega’s uit het hele land werden opgeroepen om te figureren en na een heuse auditie zijn vanaf 17 mei elf ALDI-kanjers op de buis te zien in de Oranje-commercial ‘Samen op de banken voor Oranje? Natuurlijk wel!’.

Eén groot Oranje-feest
Op de set werd alles uit de kast gehaald om er één groot Oranje-feest van te maken. Van de lekkerste hapjes en drankjes tot te gekke outfits, pruiken en schmink. Zullen ze in hun Oranje-outfits straks herkend worden? ‘Het zou wel ontzettend leuk zijn om handtekeningen te zetten op de kassabonnen’, zegt Erwin gekscherend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden