Voordelig een photobooth huren voor je examenfeest, bruiloft of bedrijfsfeest

Ga je trouwen of geef je een ander (groot) feest? Een photobooth maakt het feestje compleet!

Via Propfun kan je deze fotohokjes huren door heel Nederland en België. Deze worden op de feestlocatie afgeleverd of je kan ze zelf ophalen. Met deze photobooths kan je onbeperkt foto’s maken & printen, (felicitatie)video’s maken met de daarbij behorende digitale feestaccessoires. Leg jullie memorabele herinneringen vast voor het leven!

Photobooth op een bruiloft

Het is mogelijk om op jullie grote dag een fotostrip helemaal te laten personaliseren met jullie trouwdatum en namen bijvoorbeeld. Ook is er een gastenboek optie, zodat je alle foto’s direct mooi ingeplakt hebt om na te genieten.

Uiteraard is een photobooth ook zeer geschikt voor andere feestelijke gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, familiefeesten, jubilea en kerst- en nieuwjaarsborrels.

  • In Brabant zijn er meerdere ophaallocaties waaronder in Etten-Leur, Rijen en Breda. Meer informatie en je reservering via Propfun.

huren fotohokje in Breda

Twee pakketten
Propfun biedt twee pakketten aan: het Vederlichtpakket( €175.00) en het Krachtpatserpakket (€275.00). Met beide pakketten kun je foto’s, video’s en gif’jes maken. De gemaakte bestanden kun je gelijk per sms of e-mail versturen. Beide pakketten huur je per dag en hierbij mag je zoveel foto’s maken als je wilt. Het grootste en belangrijkste verschil is dat je bij het Krachtpatser pakket (€ 275,-) van alle gemaakte foto’s gelijk printjes meekrijgt, bij het Vederlichtpakket krijg je géén printjes.
Upgrades
Propfun biedt verschillende upgrades aan. Je kunt een overzicht van de upgrades vinden op onze site. De meest gekozen upgrade is ‘Alle beelden digitaal’ (€25.00). Met deze upgrade krijg je ná het feest alle gemaakte foto’s, video’s en gif’jes in een online gallery. Zo kun je alle beelden nog een keer op je gemak bekijken. Een andere veel gekozen upgrade is onze ‘Breng- en haalservice’ (€100.00). Wanneer je voor deze upgrade kiest, komen zij de photobooth brengen, installeren én weer ophalen.
Fotostrip
Je mag een eigen ontwerp aanleveren (€10.00), maar Propfun kan ook iets moois voor je ontwerpen. Kies je voor een ‘bestaand ontwerp’ aanpassen (€25.00) of kies je voor een maatwerk ontwerp a €65.00)? Bij Propfun regelen ze het graag voor je! Geen belang bij een fotostrip met tekst? Kies dan gewoon een ‘blanco’ template. Deze is standaard inbegrepen in beide pakketten.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden