Houtmeid maakt prachtige (Bredase) producten met hout

Foto: Houtmeid

Houtmeid is een Bredase. Zij drukt op hout omdat zij houdt van de perfecte imperfectie. Een print op hout ziet er niet gelikt uit en is stoer. Door het gebruik van het natuurproduct weet je nooit precies hoe het beeld op het blok of plank eruit komt te zien. Daardoor is geen een product hetzelfde en dus uniek.

Houtmeid heeft de typische skyline ontworpen. Eentje met meer dan alleen de iconische gebouwen. Paula (zie foto) verzint steeds weer wat nieuws. Voor grote aantallen draait zij haar hand niet om en daardoor zijn houtmeid producten ook geschikt voor bedrijven, bijvoorbeeld in een kerstpakket of als relatiegeschenk.

Tijdens het EK zit Paula het Nederlands team luidkeels aan te moedigen. Ze hoopt dat we dit EK ver gaan kopen en heeft een leuke EK actie bedacht i.s.m. Breda Nieuws (zie hieronder).

Steigerhouten borrelplank met skyline Breda XL formaat

Grote stoere houten borrelplank met een zwart lederen riempje aan een korte kant. De lange plank (70 cm!!) is van stoer steigerhout. Daar kun je je hapjes wel op kwijt. De plank is bedrukt met de kenmerkende skyline van Breda. Een stoer cadeau voor de Breda-lover. Heet iemand welkom in de mooie stad Breda of geef een aandenken mee als iemand verhuist. Schuif de tapasplank vol lekkere hapjes op tafel en zie de skyline naar voren komen. Naast de iconische gebouwen van de stad staan er ook echte sfeermakers tussen. Zoals de The Blind Walls Gallery of de terrasjes aan de haven. De Ginnekenpomp is niet vergeten en het Mastbos met Kasteel Bouvigne aan de rand van Breda. Het NAC stadion voor de voetballiefhebbers en het bootje varen door de singels. Door de grootte van de plank van steigerhout (XL formaat) maak je echt een statement en zet je echt iets op tafel. Zonder hapjes is het zelfs een praatstuk op tafel.

De steigerhouten borrelplank Breda XL is een geweldig cadeau voor vaderdag, moederdag, een bruiloft, een verjaardag of eigenlijk iedere gelegenheid. De prijs is €39,95

Bredase flesopener

Deze stoere Bieropener Breda op steigerhout is het perfecte cadeau voor een bierliefhebber uit Breda. Je wipt de kroonkurk makkelijk van het flesje bier en proost snel met je vrienden.  De Bieropener Breda op steigerhout is 32 cm groot en er staat een afbeelding van de grote kerk en de 3 kruizen op gedrukt, zoals je gewend bent van meer Bredase producten van houtmeid. De prijs is €19,95

WINACTIE: voorspel via de Facebookpagina van Breda.nieuws.nl of [email protected] de uitslag van Nederland – Oekraine en maak kans op deze Bredase flesopener. (voor zondag 13 juni 21.00)

 

Inlands iepen borrelplank met de skyline van Breda
Deze plank is gemaakt van de inlandse iep en heeft een prachtige tekening. De zeefdruk van de skyline staat stoer op deze plank.

Hij is 40 cm lang en afgewerkt met een lederen zwarte bandje. De prijs is €34,95

Voor Breda Nieuws maakte Houtmeid onderstaand Brabants Bericht. Deze is via Breda Nieuws te bestellen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden