Alternatief festival Bij ons in Breda gehouden in juli

Typhoon bij Breda Live
Foto: Breda Nieuws

Het festival Bij ons in Breda, dat coronaproof wordt gehouden als alternatief voor de vele feesten die niet doorgingen, vindt plaats van 7 tot en met 25 juli. Op het voormalige CSM-terrein ’t Zoet kan drie weken lang worden gefeest.

Alternatieve festivalzomer
De alternatieve festivalzomer wordt georganiseerd door de mensen achter Breda Live, dat eerder verplaatst werd naar 2022. Als goedmakertje voor de vele feesten die niet doorgingen, kunnen Bredanaars in juli alsnog los. Naar de concerten wordt geluisterd vanaf een terras met 2 of 4 mensen aan een tafeltje, waarop in totaal plaats is voor 750 personen. Vooraf testen is niet nodig, omdat iedereen op anderhalve meter afstand van elkaar blijft zitten.

Lokaal tintje
Bij ons in Breda kent een line-up met artiesten van Nederlandse bodem. Het is de bedoeling dat er meerdere concerten per week worden georganiseerd. Ook krijgt het evenement een lokaal tintje: zo wordt het voorprogramma verzorgd door de Mezz en komen de hapjes en drankjes uit Breda en omgeving. Zo moet het festival een comeback worden voor de hele stad. Omdat de coronamaatregelen voor de zomer nog niet bekend zijn, houdt de organisatie nog wel een slag om de arm: bij een lockdown wordt het geld van de kaarten volledig teruggestort.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar op 24 juni om 20:00 uur. Wie zich via de website al inschrijft, krijgt een uur voorsprong. Het volledige programma wordt op 18 juni bekend gemaakt.

Reacties

Cookieinstellingen