Het beste RVS maatwerk voor ruimtes op schepen

Foto: Jack Janssen Fotografie

Het werken aan en maken van schepen is maatwerk. Bij de bouw van een schip komt behoorlijk wat kijken en het is belangrijk dat dit erg precies gedaan wordt. Steelpoint International heeft jaren ervaring met RVS maatwerk voor op uw schip.

Het voordeel van RVS

Roestvast staal is een product met vele voordelen. Het is gemakkelijk op maat te maken, en kan op een schip op enorm veel manier worden ingezet. Daarbij is RVS gemakkelijk schoon te maken en dat is wel zo prettig op een schip. Roestvast staal is ook nog eens erg duurzaam, waardoor het lang meegaat en het is erg stevig, waardoor het wel tegen een stootje kan. Op een schip zijn dit allemaal eigenschappen die erg goed van pas komen.  

Het grootste voordeel van RVS is natuurlijk de bestandheid tegen corrosie. In vrijwel alle omstandigheden is het metaal hier bestand tegen. Er zijn grofweg gezien vier soorten roestvast staal waar wij van Steelpoint International mee werken. Deze soorten hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Zo is de ene soort beter voor het vervaardigen van de reling op uw schip, terwijl de andere soort het beste gebruikt kan worden voor uw aanrecht. Wilt u weten voor welke soort u het beste kunt kiezen? Wij helpen u daar graag bij.

RVS maatwerk op uw schip

Wanneer u op zoek bent naar maatwerk voor op uw schip, bent u bij Steelpoint International aan het juiste adres. Maatwerk voor de kombuis en de sanitaire ruimtes zoals aanrechten, spoeltafels, wastroggen en toiletten kunnen voor u gerealiseerd worden. U kunt aangeven waar u naar op zoek bent en samen met het bedrijf ontwerpt u het perfecte product voor op uw schip. Steelpoint International is dé specialist in alle afwerkings toepassingen van roestvast staal en staat bekend om zijn precieze maatwerk en afwerking.

Het nut van roestvast staal op maat

Met roestvast staal hebt u nooit meer last van roest. Dat is wel zo fijn in de natte omgeving van een schip. Voor schepen hebt u natuurlijk wel onderdelen nodig die op maat gemaakt moeten worden. Roestvast staal kan goed op maat gemaakt worden, maar de bewerking is niet altijd even makkelijk. Daarom is het verstandig om dit door een professional zoals Steelpoint International te laten doen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden