Bertens en Schuurs uitgeschakeld op Spelen

Foto: Pexels

Het is Kiki Bertens en Demi Schuurs op de Olympische Spelen niet gelukt de kwartfinales te bereiken van het dubbelspel. Het als derde geplaatste koppel verloor in de tweede ronde met 6-2 3-6 10-7 van de Russinnen Veronika Koedermetova en Jelena Vesnina.

Bertens en Schuurs, die zondagavond nog een knappe zege boekten op de Franse combinatie Kristina Mladenovic/Caroline Garcia, deden voor het eerst als duo mee aan de Spelen. Bertens was ook van de partij op de Spelen van Rio de Janeiro in 2016, Schuurs maakte haar debuut.

Bertens en Schuurs zouden beiden hun opwachting maken in het gemengd dubbelspel, maar na de positieve coronatest van Jean-Julien Rojer is het voor de Nederlandse tennisafvaardiging onduidelijk hoe de komende dagen eruit zien. De koppels zouden pas dinsdag bepaald worden. Omdat Rojer zich heeft teruggetrokken, is alleen Wesley Koolhof nog beschikbaar voor het gemengd dubbelspel.

Update:Tennisloopbaan Kiki Bertens eindigt in anticlimax

Bron: ANP / Nioeuws.nl

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen