Thuisblijven opgelet: Binky en Felix in de spotlight

Foto: Dierenopvang Breda

Wij zijn twee heren die in het asiel zitten, omdat ons vrouwtje helaas is overleden. Ik (Felix) had daar in het begin heel veel verdriet van en vond het hier in het asiel echt helemaal niet leuk. Mijn vriendje Binky had daar veel minder last van. Hij vindt al die nieuwe gezichten en de daarbij behorende aandacht helemaal te gek!

Nu we allebei een beetje bekomen zijn en medisch zijn goed gekeurd, mogen wij op zoek naar nieuw personeel. Wij zijn niet gewend om buiten rond te lopen en kleine kinderen vinden wij waarschijnlijk veel te druk. Een paar (of twee paar) handen die ons vaak onder onze kinnetjes kriebelen zijn heel erg welkom. Let op: wij verhuizen wel samen, dus Felix gaat niet zonder Binky en Binky niet zonder Felix. Wat ook niet onbelangrijk is om te weten is dat Binky 1 keer per dag een klein tabletje krijgt voor zijn hartje.

Nou thuisblijvers: komen jullie kennismaken met ons? Binky en ik komen al steeds naar de deur gerend in de hoop dat iemand ons komt ophalen. Voor meer informatie, ga naar de DOC Breda website .

Voor het maken van een afspraak, neem telefonisch contact via 076 – 5712 712 (ma. t/m zat. tussen 11.00 uur en 16.00 uur).

Dierenopvangcentrum Breda

Oude Baan 60

4825 BL Breda
076-5712712

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden