SummerviBes Breda boordevol leuke activiteiten

Foto: Summervibes Breda

SummerviBes start maandag 2 augustus officieel met allerlei leuke activiteiten in de stad. Alle Bredanaars van 6 tot en met 26 jaar kunnen vanaf deze dag 3 weken lang dagelijks genieten van cultuur, sport en games. 

Het programma is samengesteld met jongeren en de maatschappelijke partners Breda Actief, Surplus, Grote broer/zus en Nieuwe Veste.

Ga je niet op vakantie of wat later? Dan biedt SummerviBes Breda je alsnog een goedgevulde zomer. Check de website summervibesBreda.nl en zoek een leuke activiteit die bij je past. Genoeg te kiezen: van een urban sportdag met hiphop en graffiti tot virtuele games en een karate clinic. ‘Doe vooral mee en geniet van deze zomeractiviteiten’, zegt wethouder Marianne de Bie van Jeugd.

Verrassend programma
SummerviBes heeft voor het tweede jaar in Breda weer een verrassend programma. Met de ervaringen van vorig jaar wordt nog meer tegemoet gekomen aan de wensen van de kinderen en jeugd. Zo kun je zaalvoetballen, naar de NAC Fundag, je eigen totebag maken en starten met de workshopserie Animatie & Sound Design. Op de website www.summervibesBreda.nl staat het volledige programma.

Breda Buiten
Ook aan de (jong)volwassenen is gedacht met het zomerprogramma van Breda Buiten. Er zijn verschillende activiteiten zoals optredens, een buitenbios en meer. Het programma loopt tot eind september 2021. Breda Buiten biedt ook de gelegenheid om zelf een tof initiatief in te brengen wat past bij de zomerprogrammering. De organisatie kan het initiatief versterken en verbinden aan andere activiteiten in de stad.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden