Businesscenter Markoever gaat samenwerking aan voor groene kantoren

Foto:

Het businesscenter Markoever in Terheijden gaat samenwerken met de International Workplace Group, de grootste aanbieder van wereldwijde flexwerkplekken. Samen willen ze inspirerende en hoogwaardige werkplekken bieden. IWG gaat Markoever daarbij helpen door zich in te zetten voor een kwalitatief businesscenter dat CO2-neutraal is.

Vraag naar werkruimte
De locatie van Markoever blijft in handen van de huidige eigenaren, maar past wel in de strategie van IWG om uit te breiden. Vooral niet-stedelijke omgevingen krijgen daarbij aandacht. Markoever in Terheijden ligt centraal in een regio waar volgens IWG veel vraag is naar werkruimte voor flexwerkers.

‘Steenworp afstand’
IWG is blij met de samenwerking in Terheijden, waarbij vergroening een belangrijk speerpunt wordt. “Markoever is een uniek, groen businesscenter gelegen aan rivier De Mark op steenworp afstand van Breda met een prachtig uitzicht. Wij kijken dan ook uit naar de samenwerking die tegelijkertijd een uitbreiding betekent in het niet-stedelijke gebied in een regio waar wij al hoge bezettingsgraden hebben”, verklaart Annelou de Groot van de flexkantooraanbieder.

Reacties

Cookieinstellingen