Auto ramt pand Toko Kai bij Heksenwiel Breda

Foto: Maric Media

Aan het Heksenkruid in Breda is vrijdagochtend een auto binnengereden bij Toko Kai. De winkel aan de achterzijde van Heksenwiel verkoopt buitenlandse voedingsmiddelen.

De deur van het pand lag na het incident op straat, ook de gevel raakte beschadigd. De auto reed meerdere keren tegen het pand rond 04.45 afgelopen nacht. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Het is onbekend of er ook iets gestolen is uit het pand. De politie heeft de omgeving afgezet en verricht onderzoek. De automobilist verloor een kentekenplaat van de auto; mogelijk gaat het om een gestolen voertuig.

Wie heeft iets gezien?

Wie heeft er meer informatie over de dader(s) of het vluchtvoertuig (donkergroene, oud model, Ford Fiësta) met schade aan de achterzijde? Heeft u meer informatie over dit voertuig of over de dader(s)? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800–7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw tip het dossiernummer: 2021208734.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden