Zonnige succesvolle editie van Struinen in de Tuinen Breda

Foto: Struinen in de Tuinen - Maarten Eykman
Afgelopen zondag vond in Breda de derde editie van Struinen in de Tuinen plaats. In heel Breda waren meer dan 35 tuinen gevuld met lokale acts die samen meer dan 100 optredens gaven. Uit de enthousiaste reacties van bezoekers en deelnemers heeft de organisatie kunnen concluderen dat de derde editie een overweldigend succes was!

Van Haagse Beemden tot Ulvenhout, van Princenhage tot Teteringen; heel Breda stond in het teken van Struinen in de Tuinen. Programmamaker Rinske Bouwman: “Van doorgewinterde bekende Bredase coverbands, via een bijzondere culturele ontmoeting met Buddy to Buddy tot spannende literaire hoogstandjes in samenwerking met Café Livre en Feest voor de Geest: deze editie had echt van alles wat voor het publiek!”

Elke act trad gedurende de dag drie keer 30 minuten op. Doordat de deelnemende tuinen in routes waren onderverdeeld, was het mogelijk om van het ene optreden naar het andere te lopen of te fietsen. Dit heeft niet alleen gezorgd voor een mooie en gevarieerde artistieke dag maar ook voor bijzondere ontmoetingen met niemand minder dan… je eigen buren.

Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen vonden voor het eerst tegelijk in 33 gemeenten plaats. De datum voor de 2022-edities is alvast geprikt met op zondag 13 februari Gluren bij de Buren en op zondag 3 juli Struinen in de Tuinen.

Reacties

Cookieinstellingen