Paake en Pimmie zoeken een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Breda
Hoi hoi, Paake hier. Ik vond dat ik dit keer wel weer eens in het zonnetje mocht, want na een periode van 8 maanden ben ik het verblijf hier in de opvang inmiddels wel beu.
Samen met Pimmie ben ik al lange tijd op zoek naar een nieuw baasje, maar vreemd genoeg worden wij iedere keer overgeslagen. Daar snap ik dus helemaal niks van want, ok we zijn in het begin wat op onze hoede, maar als we de mensen eenmaal kennen, zijn we echte kroelkonten.
Pimmie heeft eerst langere tijd bij een pleeggezin van dit asiel verbleven en hij vond het heerlijk om daar bij zijn tijdelijke baasjes op de bank te liggen en te kroelen. Hier in het asiel vindt hij alles wel spannend en heeft hij dus ook wat langer nodig om te wennen aan bezoekers hier. Met mij daarentegen kun je, als je ons komt bezoeken, al binnen 5 minuutjes vriendjes worden.
We hebben allebei een andere geschiedenis en zijn ook via een andere weg in de opvang beland. Hier in de opvang hebben we elkaar echter leren kennen , kunnen we het goed met elkaar vinden en blijkt dat we qua karakter erg op elkaar lijken. We zijn naar onze mening dan ook echte lotgenootjes en stellen ons dan ook graag samen aan jullie voor. Samen naar hetzelfde huisje verkassen zouden we erg leuk vinden, maar los van elkaar verhuizen is ook prima zolang daar een andere sociale kat aanwezig is.
Via deze weg hoop ik dan ook dat eindelijk het baasje te kunnen vinden dat door onze terughoudendheid heen kan prikken en die thuis het geduld op kan brengen om ons langzaam te laten wennen. Nieuwe situaties blijven erg spannend voor ons en we zijn geen fan van snelle bewegingen of harde geluiden. We zoeken dan ook een rustig nieuw huisje waar we de eerste weken een eigen veilige kamertje hebben om in te kunnen wennen.
Denk jij de perfecte match voor (één) ons te zijn? Neem dan snel contact op met het dierenasiel om een kennismaking te plannen!
>> Meer informatie over ons, vindt je op de website van de dierenopvang <<

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden