TEDxBreda: Revealing new horizons in de Mezz

Foto: TEDxBreda

Na eerdere succesvolle edities van TEDxbreda, is het eindelijk weer mogelijk om ook dit jaar weer een main evenement te organiseren.

Met behulp van een enthousiast team van vrijwilligers is het gelukt om een zeer interessant programma samen te stellen. Kennis, mening en ervaring zullen op 4 november 2021 in Mezz, Breda worden
gedeeld met het publiek.

TEDxBreda in de Mezz

TEDxBreda is een onafhankelijk georganiseerd TED evenement hier in Breda. Op het evenement zijn sprekers aanwezig die met hun eigen verhaal, in het Engels, het publiek iets zullen bijbrengen. Ook dit jaar zijn er 10 sprekers aanwezig met verschillende onderwerpen die vallen onder het thema “Revealing new horizons”.

Zo zal Eva Wentink haar verhaal doen over de “Smart toilet”, een toilet die meer doet dan doorspoelen. Hiernaast zijn er nog veel andere uiteenlopende onderwerpen, die naar aanloop van het evenement op onze site en sociale media gepubliceerd zullen worden. Het welbekende Mezz zal de locatie zijn van dit jaars evenement. MEZZ is het podium voor live popmuziek en dance in Breda. Muziek en entertainment zullen daarom ook zeker deel uitmaken van het programma. Deelnemers kunnen onder het genot van een hapje en drankje een heerlijke namiddag beleven.

Het evenement zal plaatsvinden op 4 november 2021 in Mezz (locatie), Breda en zal duren van 16:00 uur tot 21:00 uur. Kosten voor een kaartje zijn 35 euro en zijn inclusief een buffet. Bij vragen of interesse kunt u een mail sturen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden