Jonge Melchelse herder zoekt een baasje

Foto: DOC Breda

Dit is een Zelda, een Mechels herderinnetje van 1 jaar. Zelda is als vondeling bij ons binnengekomen en ze zag er toen niet goed uit. Ze was zwaar ondervoed en zeer angstig richting mensen. Na weken te hebben gewerkt aan haar vertrouwen, kwam ze uit haar schulp en kwam haar lieve, speelse en onstuimige kant naar boven.

Zelda is een zeer aanhankelijk meisje dat ontzettend graag bij mensen (die ze kent) is. Zodra ze je kent, komt haar speelse karakter naar boven en kan ze zelfs heel erg onstuimig zijn. Uit opwinding en spel kan ze dan hapgedrag vertonen. Het is in deze situaties zeer belangrijk dat dit met een zachte hand begrensd wordt. Zelda is zeer snel onder de indruk en zodra iemand merkbaar boos wordt, kan ze weer terugschieten in haar angst.

Naast een rustige woonomgeving, zoeken wij ook een rustige gezinssituatie. Zelda wordt niet bij kinderen geplaatst en aangezien ze andere honden vooralsnog te spannend vindt, zoeken wij een plek waar zij het enige huisdier is.

Bent u de stabiele, rustige baas die Zelda zoekt? Heeft u de juiste woon- en gezinssituatie en ziet u het wel zitten om met deze lieve jongedame aan te slag te gaan en haar vertrouwen in haarzelf en de wereld te geven? Dan horen wij graag van u!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden