Beau deze week in het zonnetje

Foto: Dierenopvang Breda

Beau is een sharpei van 7,5 jaar oud. Zij is bij ons binnengekomen omdat de eigenaar niet goed meer voor haar kon zorgen.

Toen ze bij ons binnenkwam, had Beau last van een ontstoken huid en oren. De oorzaak bleek een voedselallergie te zijn. Sinds Beau speciale dieetvoeding (Royal Canin Hypoallergeen) krijgt, is dit goed onder controle. Daarnaast bleek Beau een tumor aan haar staart te hebben en daarom moest een stuk staart geamputeerd is. Ze heeft sindsdien nergens meer last van en gelukkig misstaat dit kortere staartje haar ook niet.

Hoewel Beau een sharpei is, merk je dat niet aan haar gedrag. Dit ras staat er om bekend terughoudend te zijn richting onbekende mensen, maar daar heeft deze dame helemaal geen last van. Ze vindt bijna iedereen gezellig en komt graag een knuffel halen. Op soortgenoten reageert Beau wisselend. Voor een goede wandeling is Beau altijd te vinden. Ze staat altijd vrolijk te springen als ze mee mag en vindt het heerlijk om op een lekker tempo een rondje te lopen. Voor de rest is Beau erg rustig en doet ze niets liever dan lekker luieren. Over hoe Beau zich in huis gedraagt, hebben wij verder helaas weinig informatie. Om deze reden wordt ze dan ook niet bij kleine kinderen geplaatst.

Houdt u net als Beau van knuffelen en denkt u dat u deze knappe dame een mooie gouden mand kan geven? Dan horen wij graag van u via de website!

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden