Golfevenement voor singles op Landgoed Bergvliet

Foto: SingleGolfers.nl

Golf je en ben je single? Of golft je partner niet?D an is deze golfwedstrijd iets voor jou!

SingleGolfers.nl organiseert op zaterdag 13 november een golfwedstrijd op de prachtige golfbaan Landgoed Bergvliet in Oosterhout.

Voor singles en sportsingles

Het evenement is speciaal bedoeld voor singles en sportsingles, d.w.z. de partner golft niet. De golfdag is inclusief ontvangst en ter afsluiting een gezellig diner. De golfdag begint om 10.00 met koffie/ thee en lekkernij en de wedstrijd start om 11.00 uur.

Wie zich nu inschrijft ontvangt twee maanden vrijblijvend het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef, de leukste golfclub voor singles! Meer informatie is te vinden op: www.singlegolfers.nl/kalender. Alle single golfers ongeacht leeftijd en handicap zijn welkom deel te nemen aan dit leuke en ongedwongen evenement.

De organisatie SingleGolfers.nl biedt een uniek drie in één-concept voor leden: elkaar ontmoeten tijdens golfevenementen, golfreizen of via de online community. SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. Dit alles onder het motto: “Golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap”.

  • Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: www.singlegolfers.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden