Heb jij een prijs gewonnen bij de Zonnebloemloterij? Dank voor je steun!

Foto: Zonnebloem

De 53e trekking van de Zonnebloemloterij heeft met de lotenverkoop 1.393.584 euro voor Nationale Vereniging de Zonnebloem opgebracht.

Zonnebloemloterij

Marc Damen, directeur Nationale Vereniging de Zonnebloem blikt terug op een heel bijzonder en intensief jaar: “Als gevolg van corona zien we veel deelnemers die in een sociaal isolement dreigen te raken. Dat maakt ons Zonnebloemwerk belangrijker dan ooit. Maar we hebben simpelweg ook financiële middelen nodig om ons werk te kunnen doen. Om activiteiten en (vaar)vakanties te kunnen organiseren en huisbezoek mogelijk te maken. Juist nú laten we zien dat er zoveel meer mogelijk is.”

Er kan zoveel meer dan je denkt

De opbrengst van de Zonnebloemloterij gaat naar dagjes uit, lokale activiteiten en aangepaste vaarvakanties. Als kennispartner in toegankelijkheid werkt de Zonnebloem bovendien aan het toegankelijker maken van verschillende vrijetijdslocaties als pretparken, musea, dierentuinen en voetbalstadions. Daarnaast heeft de Zonnebloem meer dan 50 rolstoelhuurauto’s, verdeeld over Nederland. De Zonnebloem verrijkt daarmee de levens van 105.000 mensen met een lichamelijke beperking. Al ruim zeventig jaar maakt de vereniging bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. De 33.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad van Nederland, waaronder Oosterhout. De Vereniging streeft naar een samenleving, waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen.

Ben jij een winnaar?

De winnende lotnummers zijn te vinden via de link onderaan dit artikel en op NOS Teletekstpagina 552. Ook kun je bellen naar het servicenummer van De Zonnebloem: 0900 06 33 (0,35 eurocent per gesprek + de gebruikelijke gesprekskosten).

  • KLIK HIER voor de uitslag van de Zonnebloemloterij

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden