Aldi start vandaag voor het eerst met een spaaractie

Foto: Aldi

Discount-retailer Aldi in Nederland introduceert vanaf maandag 15 november 2021 de eerste spaaractie van Aldi in Nederland ooit. Klanten kunnen sparen voor gratis, gekleurde Duralex glazen. De welbekende en populaire glazen zijn op ieder moment van de dag te gebruiken. ‘Ze zorgen telkens weer voor een kleurrijk feestje op tafel.’ 

Veel mensen kennen de veelzijdige Duralex-glazen. Het glas behoort tot de Franse designklassiekers en heeft niet alleen een tijdloze vormgeving, het glas is ook nog eens handig in gebruik. Het is bestand tegen koude en warme dranken, dus geschikt voor koffie of sap overdag tot een lekker wijntje in de avond. Daarnaast is het glas bijna onbreekbaar, ideaal voor jong en oud.

‘De discounter weet als geen ander hoe fijn eenvoud kan zijn. Dus geen keuzestress door verschillende spaarartikelen of bijbetalingen als de kaart vol is. De klant kan zonder gedoe sparen voor deze veelzijdige glazen, die verkrijgbaar zijn in vijf verschillende kleuren’, meldt Aldi.

Bij iedere € 5,- aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Bovendien krijgt de klant de eerste spaarzegel op de spaarkaart cadeau. Bij inlevering van een volle spaarkaart met 25 zegels in een Aldi-filiaal, ontvangt de klant direct het gratis, gekleurde glas.

Voorwaarden
De spaaractie loopt tot en met 23 januari 2022. Volle kaarten kunnen nog tot en met 30 januari 2022 ingeleverd worden. Aldi zegt dat de glazen nagenoeg onbreekbaar zijn en geschikt voor zowel koude als warme dranken. Er is keuze uit 5 kleuren.

Een aantal artikelen zijn uitgezonderd van de spaaractie. Dat betreft tabak en rookwaren, geneesmiddelen, telefoonkaarten, cadeau- en waardebonnen en alcoholhoudende producten met een korting van 25% of die door Aldi anderszins zijn uitgezonderd van de spaaractie.

Reacties

Cookieinstellingen