Amerikaanse Stafford van 1,5 jaar in de spotlight

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Dit is Koda, een vlotte Amerikaanse Stafford van 1,5 jaar. Hij is ooit als pup bij ons binnengekomen, werd toen snel geadopteerd en heeft een liefdevol huis gehad. Helaas is het baasje van Koda overleden en zodoende is hij terug bij ons in de opvang gekomen.

Koda is een sterke kerel die soms nogal onstuimig en druk kan zijn. We merken dat hij nieuwe situaties spannend vindt en dan wat terughoudend is en kan gaan blaffen. Met een voertje of een speeltje is het ijs echter snel gebroken en komt zijn onstuimige kant boven. Deze jonge vent is namelijk dol op spelen en als het hem niet snel genoeg gaat of hij aandacht wil, is hij ook mondig genoeg om dit te laten blijken.

Koda vindt het heerlijk om te gaan wandelen of naast de fiets te lopen. Hij heeft nog niet geleerd om netjes aan de lijn te lopen dus hij kan soms wel trekken, zeker als hij een andere hond ziet. Daarnaast beheerst Koda nog geen commando’s en daarom adviseren wij om met hem naar een diervriendelijke hondenschool te gaan om zo samen met hem hieraan te werken.

Staat u sterk in uw schoenen, houdt u van spelen en heeft u zin om samen met deze knappe vent een mooie toekomst op te bouwen? Dan horen wij graag van u!

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden