De Pindakaaswinkel organiseert speurtocht door Breda

Foto: De Pindakaaswinkel

Nu de meeste winkels zijn gesloten en mensen veelal binnen zitten, is het goed om in beweging te blijven. Daarom organiseert De Pindakaaswinkel Breda een stadsspeurtocht.

Met een wandeling door de stad kun je zeven letters ontdekken die samen een woord vormen. Wanneer jij je aan het einde van de wandeling met het goede woord meldt in de winkel, ontvang je naast een gratis kopje koffie of thee ook een klein presentje.

‘Door de nieuwe lockdown zien we onze klanten een stuk minder en missen we ze enorm. Ook weten we van vorig jaar dat voor veel mensen thuis zitten een opgesloten gevoel geeft. Voor die mensen willen we iets leuks doen en ze tegelijkertijd wat onontdekte plekjes in de stad laten zien, zoals het baroniemonument en Onze Lieve Vrouwe Kerk. En pindakaas is natuurlijk een goede reden om er op uit te gaan!’ Aldus Michiel, bedenker van De Pindakaaswinkel.

De Pindakaaswinkel

Het eerste filiaal van De Pindakaaswinkel ging in 2016 in Amsterdam open en was van direct een groot succes. Sindsdien zijn er ruim 20 winkels bijgekomen verspreid door heel Nederland. De verschillende soorten pindakaas van De Pindakaaswinkel hebben als basis pinda’s en kokosolie, de pindakaas is palmolie vrij en er wordt geen extra suiker toegevoegd.

De Pindakaaswinkel Breda is gevestigd aan de Ginnekenstraat 57 in de Houtmarkt Breda.

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen