Stoere mannen en relatiebemiddeling

Foto:

Een man is een jager en moet voor zichzelf kunnen zorgen en zelf een vrouw vinden. Zo denken sommige mannen. Jij ook?

“Ik ben zelfstandig! Vrouwen zijn er voor het uitzoeken en ik ben gewild! Ik ben sportief en wat vrouwen betreft heel kieskeurig. Het liefst een mooie jongere vrouw! Ik ben een jager en niemand hoeft mij te helpen om een geschikte partner te vinden. Daar ben ik goed zelf toe in staat.”

Dit zijn allemaal uitspraken van mannen die nog steeds, soms ook na lange tijd, single zijn.

Ik zal je iets verklappen.

Ik, als matchmaker, weet ook een ander verhaal

Mannen die een matchmaker inschakelen zijn een stuk slimmer! Zij zien in dat het vele chatten op datingsites tot niks leidt, tot veel bedrog en tijdverspilling. Zij willen geen tijd meer steken in eindeloos swipen en datingsites afstruinen en willen graag met respect behandeld worden. Zij willen investeren in zichzelf en tijd besparen die ze ook aan andere dingen kunnen besteden.

Zij kopen de tijd van een matchmaker en geven opdracht voor hen te zoeken. Hoe slim is dat?

En slagen vervolgens wel in het vinden van een nieuwe liefde en meestal sneller dan de mannen die op datingsites blijven hangen. Wist je dat een single gemiddeld 7 jaar alleen is voor er weer een nieuwe liefde is gevonden?

Is relatiebemiddeling duur? Ja en nee.

Ja, duurder in prijs dan de meeste datingsites gezien over dezelfde periode.

Nee, als je ervan uitgaat dat bemiddeling 1 jaar duurt en je op een datingsite gemiddeld 7 jaar verspilt aan tijd en geld. En nee als je alle tijd meetelt die je online bent. Die tijd kun je dan spenderen aan je ondernemerschap, sporten, uitgaan enz.

Hoe stoer is dat?

Kan ik iets voor je betekenen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met matchmaker 40PlusRelatie.

Reacties

Cookieinstellingen