Baas van Breda organiseert een polonaise van vrolijkheid

Vanaf 11 februari organiseert Baas van Breda een polonaise van vrolijkheid. Na de kick-off show, die te zien zal zijn op BredaNu, staat er twee weken lang iedere dag een nieuwe vraag of challenge klaar voor de ingeschreven teams. Iedere dag kan er een prijs worden gewonnen. Op carnavalsvrijdag wordt tijdens een liveshow dé Leutbaas van Breda uitgeroepen. 

Teams kunnen zich nu gratis inschrijven via www.baasvanbreda.nl

Positieve energie

Tijdens de vorige editie die bestond uit een stadsquiz en een adventskalender vol opdrachten kreeg de organisatie vele duizenden Bredanaars op de been. Ook bij deze Leuteditie trommelt Baas van Breda iedereen op om er samen, binnen de mogelijkheden, een gezellig boel van te maken.

Succesnummers als de masked singer en het Baasvragen-pakket komen deze editie terug, maar ook nieuwe hits zoals de digitale Bredase escaperoom maken hun opwachting. Baas van Breda zet hartverwarmende acties en goede doelen in de spotlights, steekt de Bredase horeca een hart onder de riem, besmet Breda met het Kielegatse leutvirus en zorgt voor een oppepper van positieve energie.

Baas van Breda brengt het samen

De organisatie achter Baas van Breda bestaat geheel uit vrijwilligers en bij het maken van de vragen en opdrachten wordt de hele stad betrokken. De live-shows via BredaNu, op sfeervolle locaties, worden mogelijk gemaakt door de gemeente Breda. Daan Quaars, wethouders carnaval, is enthousiast: ‘Wat een gaaf initiatief! Het is wat mij betreft een inspirerend voorbeeld van hoe we samen, binnen de huidige beperkingen, telkens kijken naar wat wél kan. Die positieve energie kunnen we met z’n allen goed gebruiken!’

Inschrijven

Baas van Breda wilt iedereen tussen 11 en 25 februari laten lachen. Meld je team gratis aan op www.baasvanbreda.nl.

Reacties

Cookieinstellingen