Voorverkoop Breda Live start zaterdag 29 januari

Foto: Bianca Dijck (Flits en Klik)

Zaterdag 29 januari om 10.00 gaan de laatste kaarten in de verkoop voor het festival Breda Live. Vorige week maakte de organisatie de line-up van aankomende editie bekend. Ook werd bekend dat DJ Tiësto na precies tien jaar de afsluitende act op vrijdagavond mag verzorgen. 

Op vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli gaat Breda Live weer voor een groot feest zorgen op het Chasséveld. Rob Dekay zal vrijdag het festival aftrappen, gevolgd door optredens van Krezip en DI-RECT. DJ Tiësto zorgt voor een twee uur durende afsluiting. Het zal voor Tiësto de eerste show zijn in Nederland sinds 2019.

Reünie

Op zaterdag zal het programma wat drukker zijn. Onder andere Tino Martin, Danny Vera, Davina Michelle en Chef Special zullen het podium betreden. Verder staat er ook nog een speciaal optreden op de planning. De band Abel komt nog één keer bij elkaar. In 2020 stond er al een reünie van de Bredase band op de planning. Dit was ter ere van hun grootste hit ‘Onderweg’, dat 20 jaar oud werd. Helaas moest deze reünie uitgesteld worden, maar op 9 juli zal deze dus toch plaats gaan vinden. De afsluitende DJ voor zaterdagavond houdt Breda Live nog even geheim.

  • Schrijf je hier in voor de Early Bird verkoop van Breda Live, dan mag je zaterdag een uur eerder kaarten kopen.

Reacties

Cookieinstellingen