Breda krijgt tweedaags Kanonnen van Oranje Koningsfestival

Foto: Kanonnen van Oranje

Het organisatiecollectief Experience Company Holland blaast een nieuw festival in het leven; Kanonnen van Oranje. Het tweedaagse festival zal worden gehouden op 26 en 27 april. Het gaat plaatsvinden op het evenemententerrein Breepark in Breda. 

De organisatie komt met een knallend programma om de twee dagen te vullen. “Onze samenleving staat te popelen om weer een goed feestje te kunnen pakken.”

Techno-liefhebbers kunnen hart ophalen

Verschillende talentvolle en bekende live-acts staan op het programma. Vooral liefhebbers van techno kunnen zich goed kunnen vermaken bij het festival. Zoals de naam ‘Kanonnen van Oranje’ al doet vermoeden, wordt er uitgepakt met Nederlandse top-dj’s. “De Nederlandse evenementen- en entertainmentindustrie heeft genoeg geleden. Daarom boeken we alleen talent van eigen bodem”, aldus de organisatie.

De line-up van het festival blijft nog even geheim. De organisatie licht al wel een tipje van de sluier op: ‘er wordt uitgepakt met een serieuze headliner’. Tijdens Kanonnen van Oranje ervaar je de Brabantse gezelligheid met een flinke portie Hollandse retoriek in een eigentijds jasje. Dat is de boodschap voor de komende jaren. Want als het aan de organisatie en aan Breepark ligt, is het festival een blijvertje.

Kaartverkoop

Mensen die geïnteresseerd zijn in het festival kunnen zich alvast pre-registreren. Door je in te schrijven via deze link mag je straks als eerste kaarten mét korting kopen. De reguliere verkoop start woensdag 23 februari om 12.00 ’s middags. Binnenkort worden de eerste namen bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen